HOME   //   COLLECTIE   //   MAAK EEN AFSPRAAK   //   OVER ONS   //   CONTACT   //   REAL BRIDES

 

Catherine Deane

Geboren in Ierland, opgegroeid in Zuid-Afrika en geïnspireerd door het leven in Londen en Hong Kong; Catherine's ontwerpen nemen culturele referenties van haar nomadische levensstijl en haar passie voor lang vergeten ambachtstechnieken en vrouwelijkheid. Traditionele technieken met een modernistische draai van eenvoud vormen de basis van het werk van Catherine en worden gevoed door de voortdurende zoektocht naar nieuwe methoden van over de hele wereld. Juxtapositie speelt een belangrijke rol in de esthetiek van Catherine's ontwerpen. Tussen textiel en ambacht, kracht en kwetsbaarheid en oud ontmoet nieuw is er een consistent evenwicht getrokken in alles wat ze creëert; elke Yin heeft een Yang. Maak hier je afspraak om meer de jurken van Catherine Dean te ontdekken

 

Jesus Peiro

Onder een filosofie gebaseerd op de vraag naar kwaliteit, zijn alle jurken van het bedrijf JESUS PEIRO volledig ontworpen en vervaardigd in Spanje, het creëren van collecties waar de kwaliteit van de afwerking, in de buurt van die van haute couture, de keynote is. De verfijning van de lijn, de harmonie in het samenspel van volumes en textiel, de uitstekende verzorging van de afwerking, altijd met de hand uitgevoerd, de exclusieve versieringen en een elegante en verfijnde stijl vormen de identiteit van JESUS PEIRO. Maak hier je afspraak om de collectie van Jesus Peiro te ontdekken.

 

Rembo styling

Alle jurken zijn gemaakt van superieure stoffen zoals luxe, dikke crêpe, chiffon of tule en zijn versierd met moderne, pure kant. Details zoals een goudkleurige ritssluiting of knopen maken het ontwerp compleet. Op het eerste zicht oogt een Rembo Styling jurk heel eenvoudig, maar het is de combinatie die het verschil maakt: het juiste kant met de juiste materialen en de juiste afwerking. Op zoek naar die ene boheemse trouwjurk? Stop met zoeken en boek hier je afspraak.

 

Marylise Bridal

De missie bij Marylise is het ontwerpen van unieke jurken die passen bij de ‘once in a lifetime’ belevenis van hedendaagse bruiden. Dankzij 90 jaar ervaring in de bruidsmode is Marylise Bridal erin geslaagd een unieke vakkennis op te bouwen die hen in staat stelt de perfecte pasvorm te creëren. Bij Marylise staat men garant voor innovatieve ontwerpen in de hoogste kwaliteit! Werken met een team van 4 designers, ieder met hun eigen achtergrond en persoonlijkheid, verrijkt de wereld van Marylise enorm. Benieuwd wat Maryliyse te bieden heeft? Boek dan nu je afspraak.

 

Pronovias

Pronovias is een familiebedrijf dat zijn leven begon in 'El Suizo', een prestigieuze winkel in Barcelona opgericht door Alberto Palatchi Bienveniste in 1922, gespecialiseerd in kant, borduurwerk en hoogwaardige zijden stoffen. Wat begon als een familiebedrijf zou later uitgroeien tot Pronovias. In 1964, toen Alberto Palatchi Ribera lid werd, pionierde het bedrijf de oprichting van de eerste prêt-à-porter bruidsmode, destijds een revolutie, die trouwjurken voor alle vrouwen toegankelijk maakte. Het Pronovias team is ambitieus en gemotiveerd om de meest prachtige trouwjurken te creëren en elegante vrouwen te kleden op de meest speciale momenten in hun leven.
De Pronovias-collectie is ontworpen voor zowel klassieke als romantische bruiden. Nieuwsgierig geworden? Maak dan hier een afspraak.

 

... many more to discover